Nu te boeken

Het pop-up restaurant SterkWater slaat na een paar succesvolle edities in de provincie Utrecht, haar kampement op in het hele gebied van de Hollandse Waterlinies. SterkWater vertelt de verborgen geheimen van de Hollandse Waterlinies.

Laat je een avond verleiden met verhalen, muziek, beleving en een vijfgangen diner geïnspireerd op de unieke locatie en het verhaal van het erfgoed. Alle gerechten zijn gebaseerd op de geheimen van het erfgoed van wereldformaat. Duurzaamheid en voedsel uit de streek zijn de rode draad in de edities.

Bekijk hieronder de geplande edities van SterkWater

Let op: alle SterkWater-evenementen zijn onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Fort Ruigenhoek

13 t/m 17 oktober | 20 t/m 24 oktober

Op de grens tussen Utrecht en Groenekan ligt dit prachtige fort. Eens een belangrijke schakel in de Stelling van Utrecht. Nu een onbewoond eiland met oude, monumentale bomen, dicht struikgewas en sluiproutes. In de herfstvakantie van 2021 keert SterkWater terug naar dit bijzondere fort, waar de tijd heeft stilgestaan en waar de natuur het fort heeft opgenomen in de omgeving. Geniet met ons tijdens een heerlijk diner van de verhalen van Fort Ruigenhoek!

een 5-gangendiner inclusief drankarrangement, koffie/thee en een avond met muziek en beleving voor €84,95 p.p.

Meer informatie & reserveren

UNESCO Werelderfgoed de Hollandse Waterlinies zijn de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie samen. Een 200 km lang open landschap vol ingenieuze waterwerken en robuuste forten. Leer het unieke verhaal kennen van verdediging met water als bondgenoot.

Ode aan de Hollandse Waterlinies is een initiatief van: