We Sluiten de Linies

Laat je meevoeren door de lichtprojecties, de verhalen over het water, de waterwerken, forten en het landschap in de Hollandse Waterlinies tijdens We Sluiten de Linies op Fort Maarsseveen en het Complex Oud-Zuilen.

Verhalen en Uitleg

Tijdens We Sluiten de Linies op Fort Maarsseveen vind je een verhalenverteller op het grasveld bij de vlaggenmast voor de Wipwatermolen. Hier staat ook een expert van Waterschap Amstel Gooi en Vecht. De molenaars vertellen graag meer over hun molens.

Horeca

Bij Fort Maarsseveen kun je genieten van een borrel en diner met Pop-Up Paella. Op Complex Oud-Zuilen is thee en koffie verkrijgbaar.

We Sluiten de Linies op Fort Maarsseveen en het Complex Oud-Zuilen is een samenwerking tussen de Hollandse Waterlinies en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

UNESCO Werelderfgoed de Hollandse Waterlinies zijn de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie samen. Een 200 km lang open landschap vol ingenieuze waterwerken en robuuste forten. Leer het unieke verhaal kennen van verdediging met water als bondgenoot.

Ode aan de Hollandse Waterlinies is een initiatief van: