Ode aan de Hollandse Waterlinies is een initiatief van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ode aan de Hollandse Waterlinies maakt deel uit van het themajaar Ode aan het Landschap van het Nationaal Bureau voor Toerisme en Congressen.

Vragen over Ode aan de Hollandse Waterlinies?

Neem voor vragen over Ode aan de Hollandse Waterlinies contact op met Kirke Mulders: kirke.mulders@provincie-utrecht.nl.

Meedoen met Ode aan de Hollandse Waterlinies?

Voor Ode aan de Hollandse Waterlinies werken we met heel veel partners samen om een mooi programma neer te zetten. Heb je ideeën die aansluiten bij Ode aan de Hollandse Waterlinies? Meld je idee aan via de Werkplaats Waterlinies. Daar hebben we een digitale samenwerkomgeving en je vindt er nog meer informatie over het themajaar.

De Hollandse Waterlinies zijn de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie samen. Een 200 km lang open landschap vol ingenieuze waterwerken en robuuste forten. De Stelling van Amsterdam is al UNESCO Werelderfgoed sinds 1996. De Nieuwe Hollandse Waterlinie is genomineerd voor UNESCO Werelderfgoed als uitbreiding op de Stelling van Amsterdam en hoopt in 2021 de status te krijgen.

Ode aan de Hollandse Waterlinies is een initiatief van: